Chance

Dine muligheder

Uanset hvilket arbejde du har haft indtil nu, vil du finde nye karriere-muligheder hos ENERGETIX.

Du sælger et fantastisk produkt, som kunderne kan lide med det samme. Magnetisk energi er yderligere et stærkt argument for enhver, som værdsætter velvære. Når dine kunder opdager, at magnetsmykker fra ENERGETIX Bingen kan erhverves for få penge, vil du hurtigt opleve, at du har en karriere med endeløse muligheder foran dig.

Vores marketingplan bevirker, at du kan opnå gode indtjeningsmuligheder lige fra starten af dit arbejde som uafhængig forhandler. Du bestemmer selv, hvor intenst du vil forfølge din nye karriere. Du kan vælge at arbejde på deltidsbasis for at få en ekstra indtjening, eller du kan vælge fuldtidsarbejde. Med disciplin og engagement kan du opnå indtjening på størrelse med en mellemstor virksomhed.

Uanset hvad du vælger, vil du få masser af sjov i dit nye job sammen med entusiastiske kunder og kolleger/medforhandlere. ENERGETIX Bingen-teamet vil støtte dig i enhver henseende. Vi har udarbejdet professionelt marketingsmateriale og salgshjælpemidler som du kan bruge i dit arbejde som forhandler af smykker.