ULRIKE LEMMEL OG JOCHEN STOLZ, TYSKLAND

Ulrike Lemmel & Jochen Stolz

Vi kan få folk til at forelske sig i smykkerne, og vi kan hjælpe dem. Dette er den fineste og største opgave i verden. Vores liv drejer sig om ENERGETIX. Arbejdet er blevet et kald for os begge.

BISERKA OG GIUSEPPE MARSEGLIA, TYSKLAND

Biserka & Giuseppe Marseglia

Vores produkt er unikt og specielt egnet til direkte salg. Vi tilbyder skønhed, velvære og en forretningsidé. Mindst en af disse temaer appellerer til alle. Vi kan virkelig ikke forestille os noget nemmere. Og det bedste er, når taknemmelige og tilfredse kunder bliver venner.

MARIANNE KOSTAMO, FINLAND

Marianne Kostamo

Der er ingen grænser i Energetix for, hvortil hver person kan nå. Ingen barrierer, som forhindrer os i at gøre vores arbejde og leve målrettet og meningsfyldt. Her findes alle de værktøjer, der skal til for at hjælpe andre til at skabe det job og den livsstil, som de drømmer om. En forfatter BernardShaw har sagt for mere end 100 år siden: "Folk har altid skydt skylden på andre for, hvad og hvor de er i deres liv. Jeg tror ikke på omstændigheder, jeg tror på mennesker, der står op og kigger efter de omstændigheder, de ønsker... hvis de ikke kan finde dem, så skaber de dem ". Dette er også min måde at tænke på.

TATIANA DIVAKOVA, DANMARK

Tatiana Divakova

Smykkernes design er fantastisk, og magneternes egenskaber er også meget vigtig. Den støtte, som forhandlerne får fra kundeservice og fra IT-afdelingen fortjener en særlig omtale. Du indser med det samme, at du beskæftiger dig med en virksomhed i det 21. århundrede.

RENÉE PIGUET, SCHWEIZ

Renée Piguet

Der findes en helt unik ånd hos ENERGETIX. Firmaet er som en stor familie. Du føler dig hjemme, og bliver anerkendt som person. Det er det eneste job, hvor du kan kombinere arbejde og familie, hvor du har din frihed, kan rejse og have en god indkomst.

BERND LINDHAUER, TYSKLAND

Bernd Lindhauer

Modsat fodbold kan du vælge din egen spillestil og gå til målet uden at være under pres. Den fantastiske og indbringende plan gør det muligt for alle at udvikle sig i eget tempo. Selv hvis du ønsker at have tid til familien, kan du stadig have et godt betalt job med grænseløse muligheder.

KARIN OG KLAUS BECKER, TYSKLAND

Karin & Klaus Becker

ENERGETIX Bingen tilbyder finansiel sikkerhed og uafhængighed. Smykkerne er overkommelige i pris for alle, så forhandlere kan tjene et fint månedligt beløb, selvom de økonomiske vilkår er dårlige. Det er så unikt for os iværksættere, at vi antager flere og flere mennesker uden at skulle betale deres løn.

ULRICH LANG, SCHWEIZ

Ulrich Lang

Selvom det aldrig var firmaets intention, føles det som en stor familie. En sådan værdi er ikke påtaget, men udtrykker en personlig holdning. Her kan alle være sig selv og være, hvad de ønsker at være. Arbejdsmiljøet gør det muligt for alle at nå deres potentiale.

MICHEL OBÉRON, FRANKRIG

Michel Obéron

Det tyske hovedkvarter samarbejder meget fint og pålideligt med de franske forhandlere. I Bingen tæller den internationale mening. Og vigtigst af alt er, at de franske forhandlere og kunder finder magnetsmykkerne meget tiltrækkende. Niveauet for indtjening afhængig helt af den enkelte forhandlers indsats.

WILLY VAN ZUNDERT-KWAK OG KOOS VAN ZUNDERT, HOLLAND

Willy van Zundert-Kwak & Koos van Zundert

Vi kan især lide den harmoniske atmosfære overalt – i omgangen med kunder, med den venlige service vi får i kundeservice og i den direkte kontakt med ledelsen. En af vores vigtigste salgsargumenter er 30 dages tilfredshedsgarantien – den giver nye kunder rigelig tid til at prøve vores fantastiske smykker.

INGE MØLLER NIELSEN, DANMARK

Inge Møller Nielsen

Med ENERGETIX er jeg kommet på den rette hylde – min mission i livet. Bare jeg dog havde lært firmaet at kende før. I dette job møder jeg en masse søde mennesker, som jeg kan hjælpe til at få et bedre liv.

SJAAK JANSSEN, HOLLAND

Sjaak Janssen

I ENERGETIX har vi alle det samme mål, er glade og tilfredse. Jeg er sikker på, at vi når dette mål, når vi prøver at se andre behov. Giv folk følelsen af, at du er der for dem – arbejd efter princippet ”Ens for alle og alle for ens".