Vertriebssystem

Vores marketingsystem

Vi markedsfører vores smykker gennem uafhængige forhandlere. Vores kollektion af eksklusive smykker, som findes i mange prisklasser, er rettet mod den globale trend og er begejstret blevet modtaget af millioner af kunder. Magnetenergi er et ekstra stærkt argument på det voksende wellness-marked.

Aktivitetsmulighederne er lige fra deltidsjob over en størrelse som et mellemstort firma med et hastigt ekspanderende team. Disse muligheder er typiske for direkte salg, som er en forretningsform, der har været fast forankret i mange år parallelt med den traditionelle detailhandel og postordresalg. Over 65 millioner mennesker over hele verden arbejder indenfor direkte salg og sælger varer for 114 billioner Euro om året. Fremtidsmulighedene er bedømt meget positive af alle eksperter. Vækstrater over gennemsnittet er opnået indenfor direkte salg i mange år uanset den herskende økonomiske situation. Direkte salg tilbyder en attraktiv professionel alternativ i enhver økonomisk situation.

Vi er medlem af en række kendte internationale direkte salgs-foreninger og arbejder i nøje overensstemmelse med deres adfærdskodekser. Dette har givet os mulighed for at opbygge en succesfuld virksomhed, som er respekteret indenfor branchen.

Hvis du beslutter dig for at arbejde som uafhængig ENERGETIX Bingen-forhandler, bliver du lært op af en erfaren forhandler.Fantastiske muligheder star åbne for dig.